verzorgingshuis

Door zeer ruime ervaring in de ouderenzorg ( in verzorgingshuizen, in een psychiatrisch ziekenhuis en in de thuiszorg) heb ik een brede kennis van zaken en behoeften in deze doelgroep. Hierdoor kan ik doelgericht advies geven in de omgang met de ouderen en ondersteuning geven in hun life-events, zoals de zorgprocessen en technische hulpmiddelen.
De technische hulpmiddelen die ik adviseer kunnen bestaan uit middelen die
in de directe zorg te gebruiken zijn, zoals hulpmiddelen en tilhulpmiddelen en middelen ter verlichting van de werkdruk en ter vereenvoudiging van de werkprocessen (met de bijbehorende software en hardware ).
Steeds staan zowel de mens die de zorg nodig heeft, als de persoon die de zorg geeft, centraal.
Het doel blijft steeds; verhoogde kwaliteit in zorg, effectiever werken, meer aandacht voor de persoon die zorg nodig heeft. Dit resulteert in verlaging van kosten, vermindering van onnodig tijdsverlies en verlaging van werkdruk. 
 
Ieder land heeft deze zorg op een andere manier georganiseerd en iedere cultuur heeft zijn eigen gewoonte. Echter de basis blijft hetzelfde: het is de mens en de persoon die een zorgbehoefte heeft. Kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel. Het aantal ouderen in de landen stijgt en de vergrijzing is gewoon een feit. Dit vraagt om een noodzakelijke gerichte aanpak om op tijd op de toenemende zorgbehoefte in te spelen. Zowel bij bestaande organisaties als nieuwe bedrijven die nog opgezet gaan worden is het belangrijk dat er goede en adequate adviezen gegeven worden.
 
Voor dit advies bent u bij mij op de juiste plek. Ik werk internationaal.
Ik kan uw organisatie steunen door adviezen in de processen te geven en adviezen gericht op juiste technologische aanpassingen. Dit zal resulteren in een verhoogde kwaliteit in zorg, effectiever werken, meer aandacht voor de persoon die zorg nodig heeft en kwalitatieve technologische aanpassingen voor uw zorgorganisatie. Uiteindelijk zal dit verlaging van kosten, vermindering van onnodig tijdsverlies en verlaging van werkdruk met zich meebrengen.
 
free joomla templatesjoomla templates
2020 © Van Helden Begeleiding