Individuele begeleiding

Mijn begeleiding biedt het volgende; Openheid, duidelijkheid, acceptatie, loslaten en het hier en nu. Ik help je inzicht te geven in de situatie waarin je op dat moment bent. Daarin ben ik een spiegel voor je. Vanuit mijn belangstelling en luisterend oor kan ik je raad en advies geven en mijn visie hierover met je delen. Belangrijk hierin is dat je de huidige situatie waarin je je bevindt ziet, en accepteert. Vanuit die acceptatie kun je die situatie vanuit verschillende kanten bekijken.Ook maak ik hierin gebruik van de methode Motivational Interview.
 
Het gaat dus om de volgende zaken; openheid, duidelijkheid, acceptatie, loslaten en hier en nu.
Meer dan 30 jaar heb ik als verpleegkundige in de thuiszorg, ouderenzorg en psychiatrie, mensen in allerlei situaties en allerlei omstandigheden begeleid en geadviseerd. Deze ervaring, naast studies die ik hiervoor op dit gebied heb gevolgd, vormen samen met mijn karakter en mijn aangeboren lateraal denken voor je een brede basis ( skills )  in het aanbieden van inzicht en overzicht in je situatie. Met begrip voor je situatie kan ik je het advies geven dat je nodig hebt. 
Tijdens veranderingen kunnen mensen ook lichamelijke klachten krijgen. Indien mogelijk pas ik hiervoor bindweefselmassage toe. Meer informatie kunt je vinden op mijn website www.vanhelden-massage.nl 
 
Mijn doelgroepen zijn:
mensen in veranderingen, dit kan zowel in de werksituatie als in de privésituatie zijn
mensen met langdurige ( onbegrepen ) lichamelijke klachten
mensen die willen voorkomen dat ze een burn out krijgen of mensen met burn out klachten
ondernemers 
artiesten
 
 
Spreekt het je aan, neem dan vrijblijvend contact met me op voor een informatief gesprek. Vandaaruit kunnen we zien of ik iets voor je kan betekenen.
free joomla templatesjoomla templates
2020 © Van Helden Begeleiding