image1 image1 image1

Introductie

Wie ben ik 
 
Ik heb zowel als verpleegkundige 30 jaar lang zowel in de directe zorg voor mensen gewerkt, als alle betrokken medewerkers op alle niveaus binnen de organisatie, geadviseerd, begeleid en opgeleid. Vanwege de uiteenlopende behoeften en problemen van mensen op allerlei leeftijden en de verschillende soorten zorg en begeleiding die op hen van toepassing zijn, heb ik veel ervaring opgedaan. Daarbij heb ik een goed inzicht en overzicht ontwikkeld van veranderingsprocessen die plaatsvinden in de mensen en in hun leven, alsook van veranderingsprocessen die plaatsvinden binnen een bedrijf. 
Omdat ik een eigen thuiszorgorganisatie heb opgebouwd die regionaal groeide naar 80 medewerkers heb ik inzicht en overzicht in de basis van een bedrijf en de veranderingen en veranderingsprocessen die plaatsvinden binnen een bedrijf. 
Als medewerker heb ik continue gewerkt in veranderende organisaties en als werkgever heb ik continue gewerkt in veranderende organisaties. Meer dan 30 jaar heb ik mensen op allerlei niveaus in moeilijke processen begeleid. Zelf heb ik in mijn leven veel veranderingen ondergaan. Daarom kan ik met al deze ervaringen de perfecte basis bieden voor mensen die hulp, ondersteuning en advies nodig hebben in hun situatie alsmede voor mensen die zich in veranderingen bevinden.
 
Luisteren en adviseren
 
Ik ben spontaan en ongedwongen. Mijn doel is de klant centraal te zetten. Ik werk vanuit uw vraag en uw behoefte. Ik stel mezelf open in het contact met mensen. Ik kan analyseren. In gesprek met mensen kijk ik naar wat ze bedoelen en wat ze nodig hebben. Trefwoorden zijn: Ondernemer, pionier vanuit hart en ziel, sociaal open, luisteren, intuïtief, netwerker, eigenWIJSheid, innovatief en lateraal denker.
In mijn werk is communicatie cruciaal.
Mijn klanten hebben een verhaal - net als ik... In het werk met mensen heb ik één ding geleerd: luisteren. Als persoon ben ik open en onbevooroordeeld. Daardoor maak ik makkelijk contact en praten mensen graag met mij.
 
Mijn klanten stellen zich kwetsbaar op. Natuurlijk ben ik mij daarvan bewust. En dat niet alleen, ik wil daar graag iets mee doen.  Ik merk dat mensen spontaan gaan vertellen. In alle rust komen ze niet zelden tot bijzondere inzichten.
 
Wat kan ik voor u betekenen
 
Wat kan ik voor u betekenen? Om te beginnen: ik wil dat iedereen die bij mij komt zich prettig voelt. U voelt zich op uw gemak en krijgt alle ruimte om uzelf te zijn. Na een consult stapt u met een opgeruimd gevoel de deur uit: u hebt het gevoel dat u zaken weer op kunt pakken, verder te kunnen met energie en kracht. U beseft dat u iemand ontmoet hebt die u kunt vertrouwen, die eerlijk en betrouwbaar is en kan luisteren. Een vrouw die geen mooiweer-praatjes verkoopt en geen gesloten boek is. Een gedreven, uitstekend persoon die het nodige van zichzelf durft te laten zien. Een persoon die werkt met gevoel en (daardoor) veel bereikt.
Tijdens veranderingen kunnen mensen ook lichamelijke klachten krijgen. Indien mogelijk pas ik hiervoor bindweefselmassage toe. Meer informatie kunt je vinden op mijn website www.vanhelden-massage.nl  
 
 
Mijn doelgroepen zijn:
 
Mensen in veranderingen, dit kan zowel in de werksituatie als in de privésituatie zijn
Mensen met langdurige ( onbegrepen ) lichamelijke klachten
Mensen die willen voorkomen dat ze een burn out krijgen of mensen met burn out klachten
Ondernemers 
Artiesten
 
Online cursusaanbod
De volgende cursussen zijn online te volgen:
  1. Veranderingen in je leven, haal er het beste uit voor jezelf. 27-05 a.s om 20.00 uur een webinar te volgen via Vitamasters. (mogelijkheid tot het volgen van 1 op 1 sessies en groepsessies zoals met je collega's of vriendengroep). https://www.vitamasters.nl/event-item/online-masterclass-webinar-veranderingen-in-je-leven-haal-er-het-beste-uit-voor-jezelf/
  2. Zinvol leven (1 groepssessie van 60 minuten met opvolgend 2 individuele sessies van 60 minuten of 3 individuele sessies van 60 minuten).
  3. Bewust werken ( 1 groepssessie van 60 minuten met opvolgend 2 individuele sessies van 60 minuten of 3 individuele sessies van 60 minuten).
  4. Verlies van.... (1 groepssessie van 60 minuten met opvolgend 5 groepssessies of individuele sessies van 45 minuten, 6 individuele sessies van waarvan 1 van 60 minuten en 5 van 45 minuten).
 
De volgende referenties zijn met toestemming van desbetreffende persoon gepubliceerd
 
" Ik zit in een zeer moeilijke periode, dit na de verkoop van mijn bedrijf en het verlies van mijn partner. Als ik dan een meeting met José heb, geeft ze me een totaal andere kijk op mijn situatie. Daar knap ik helemaal van op en krijg weer energie. Het was zo lang geleden dat ik me zo goed voelde. Wat ben ik hier blij om. José vertelt me zaken die in heel mijn leven nog nooit iemand tegen mij gezegd heeft. Nog nooit heeft iemand mij op deze wijze inzichten heeft gegeven".  S.H. België.
 
"Het bijzondere lateraal denken van José geeft mij een andere kijk op zaken. José biedt oplossingen in situaties aan, waar ik totaal niet aan denk ondanks mijn jaren lange bestuurlijke ervaring". K. D. Nederland.
 
"Tijdens mijn klus als interim manager heeft José mij goede en prettige adviezen gegeven, die mij een andere kijk op zaken en medewerkers gaven". L. M. Nederland.
 
"Dear José, being so bussy as an international advisor ( for example being an advisor for mayors of the biggest cities in the world ) I needed time and attention for myself. Thank you very much for helping me by "being my mirror". I did find the way to myself and my personal life again". M.E. Asia.
 
"Als ondernemer van een succesvol en groeiend bedrijf ben ik blij met José. Ik heb het erg druk en heb de neiging om de afspraak die ik met haar heb, daarom af te zeggen. Echter ervaar ik de rust die José brengt van haarzelf als persoon als helend voor mijzelf. Als José voorstelt om na een half uur het gesprek vanwege de drukte te beëindigen, kies ik ervoor om het gesprek te continueren omdat ik letterlijk helemaal tot mezelf kom. En dat heb ik op dat moment nodig. Dank je wel José". D.D. Nederland.
 
Dear José, it was e real pleasure discovering you during my stay in Tilburg. It is the first time but definitely not the last time. I had a very big impression about the Dutch people in general, but meeting you has made me put the Dutch on a pedestal. With my nerve problem I didn't have a enough fun during my stay, but discovering with all the attention you gave me, have brought me enough of light. I will come back to you very soon ". Wolde Mikael Miquele, Director General Piccini. Cameroun and Rep. Guinea Ecuatorial Afrika.
 
"José is een warm, prettig persoon. Dat ervaar je al zodra ze de deur open doet. Ze is geweldig professioneel en geweldig gezelschap." Jasper Mikkers, ( Tymen Trolsky ) schrijver / dichter en stadsdichter Tilburg.
 
 
 
 
 
 
free joomla templatesjoomla templates
2020 © Van Helden Begeleiding