image1 image1 image1

Introductie

Wie ben ik 
 
Ik heb als verpleegkundige en eigenaar / directeur van een thuiszorgorganisatie 30 jaar lang in de directe zorg voor mensen gewerkt. Vanwege de uiteenlopende behoeften en problemen van deze mensen op allerlei leeftijden en de verschillende soorten zorg die op hen van toepassing zijn heb ik daarbij veel ervaring opgedaan als directeur / eigenaar van een thuiszorgorganisatie met 80 medewerkers. Daarbij heb ik een goed inzicht en overzicht ontwikkeld van veranderingsprocessen die plaatsvinden in de mensen en in hun leven, alsook van veranderingsprocessen die plaatsvinden binnen een bedrijf. Ook in deze wijze van zaken doen heb ik ervaring en inzicht verkregen.
 
Luisteren en adviseren
 
Ik ben spontaan en ongedwongen. Mijn doel is de klant centraal te zetten. Ik werk vanuit uw vraag en uw behoefte. Ik stel mezelf open in het contact met mensen. Ik kan analyseren. In gesprek met mensen kijk ik naar wat ze bedoelen en wat ze nodig hebben. Trefwoorden zijn: Ondernemer, pionier vanuit hart en ziel, sociaal open, luisteren, intuïtief, netwerker, eigenWIJSheid.
In mijn werk is communicatie cruciaal.
Mijn klanten hebben een verhaal - net als ik... In het werk met mensen heb ik één ding geleerd: luisteren. Als persoon ben ik open en onbevooroordeeld. Daardoor maak ik makkelijk contact en praten mensen graag met mij.
 
Mijn klanten stellen zich kwetsbaar op. Natuurlijk ben ik mij daarvan bewust. En dat niet alleen, ik wil daar graag iets mee doen.  Ik merk dat mensen spontaan gaan vertellen. In alle rust komen ze niet zelden tot bijzondere inzichten.
 
Wat kan ik voor u betekenen
 
Wat kan ik voor u betekenen? Om te beginnen: ik wil dat iedereen die bij mij komt zich prettig voelt. U voelt zich op uw gemak en krijgt alle ruimte om uzelf te zijn. Na een consult stapt u met een opgeruimd gevoel de deur uit: u hebt het gevoel dat u zaken weer op kunt pakken, verder te kunnen met energie en kracht. U beseft dat u iemand ontmoet hebt die u kunt vertrouwen, die eerlijk en betrouwbaar is en kan luisteren. Een vrouw die geen mooiweer-praatjes verkoopt en geen gesloten boek is. Een gedreven, uitstekend persoon die het nodige van zichzelf durft te laten zien. Een persoon die werkt met gevoel en (daardoor) veel bereikt. 
 
Mijn specialisatie is mensen, bedrijven en organisaties begeleiden in veranderingsprocessen.
 
 
 
 
 
free joomla templatesjoomla templates
2017 © Van Helden Begeleiding